Tel: 011.3670.758

E-Mail: office@aegismedia.rs

Google reklamne kampanje

Google reklama je najlaksi i najbrzi nacin da dovedete ciljane posetioce na svoj sajt. Pogledajte koje usluge reklamiranja vam nudimo.

Google reklamne kampanje

Google je najveci pretrazivac i po svoj prilici jos dugo ce zadrzati tu poziciju. Google je najposeceniji sajt u vecini zemalja, a samim tim i u Srbiji. Milioni korisnika svakog koriste Google pretragu u potrazi za najboljim proizvodima i uslugama.

Imajuci u vidu da veliki broj firmi zeli da dopre do korisnika Google pretrazivaca i ponudi im svoje proizvode i usluge, Google je razvio servis Adwords, koji je i njihov glavni izvor zarade.

Google adwords je servis za oglasavanje pomocu koga svoj proizvod ili uslugu mozete brzo (ali ne uvek i lako) da prezentujete korisnicima Google pretrazivaca. Adwords je ujedno i glavni kanal reklamiranja na Google pretrazivacu i partnerskim sajtovima. Kao sto i pretpostavljate, radi se o milionima korisnika koji svakodnevno koriste Google pretragu. Ovo je, uz reklamu na socijalnim mrezama (a narocito Facebook reklamu), najbolji i najbrzi nacin da dodjete do velikog broja potencijalnih kupaca i klijenata. Jednostavno receno, nemoguce je zamisliti reklamiranje na internetu bez ovih velikih reklamnih mreza.

Mi svojim klijentima nudimo postavljanje, vodjenje i optimizaciju Google reklamnih kampanja po principu kljuc u ruke. Do sada smo vodili veliki broj kampanja a iza sebe imamo velike budzete koje smo uspesno menadzovali za svoje klijente a koje su imale vise nego odlicne rezultate. Ukoliko vam je potrebna firma koja ce za vas voditi internet reklamu, odnosno Google reklamnu kampanju, predlazemo vam da nas kontaktirate i zatrazite nasu ponudu.Kontaktirajte nas za vise informacija ▶


Za vise informacija mozete nas kontaktirati vec danas putem nase kontakt forme.

objavljen: 2015-11-17

pregleda:

ključne reči: google reklama reklamiranje na google pretrazivacu google adwords adwords reklama