SMS Marketing (bulk SMS)

Sms marketing ili bulk sms predstavlja mogucnost slanja velikog broja sms poruka korisnicima cije brojeve telefona posedujete. Ovaj servis je trenutno moguc u vise od 20 zemalja.

SMS Marketing (bulk SMS)

Slanje marketinskih SMS poruka klijentima poslednjih nekoliko godina sve je popularnije. Bilo da se salju vesti ili informacije o promocijama i popustima, korisnici na ovakav vid promocije odgovaraju vrlo pozitivno, sto samo po sebi povecava prodaju.

Nasi serveri podrzavaju slanje izuzetno velikog broja poruka putem sve tri mreze u Srbiji i mozemo se pohvaliti da korisnicima u srbiji svakog meseca saljemo nekoliko miliona poruka.

Sam servis je vrlo jednostavan za koriscenje. Prilikom otvaranja naloga, potrebno je da popunite podatke svoje firme, odnosno licne podatke ukoliko niste pravno lice. Nakon sto se podaci provere, vas nalog se aktivira i mozete dodati kredite na svoj nalog. Cene su izuzetno povoljne i u zavisnosti od paketa koji odaberete, mozete dobiti povoljniju cenu pojedinacne poruke.

Broj poruka Cena po poruci
1.000-5.000 2.40 din
5.000-50.000 2.20 din
50.000-100.000 2.00 din
100.000 i vise 1.80 din

Ovaj servis podrzava slanje poruka na brojeve svih operatera u Srbiji (MTS, Telenor, VIP). Pre dostavljanja ponude, potrebno je da nam dostavite informacije o usluzi koju nudite odnosno tipu poruke koje cete slati. Operateri imaju vrlo striktna pravila oko sadrzaja koji su dozvoljeni, te stoga pre otvaranja naloga proveravamo sa svakim od operatera da li je slanje zeljenih poruka dozvoljeno i u kom obimu.

Nakon sto dobijemo odobrenje od provajdera, uplacujete odgovarajuci paket, a nakon prijema uplate aktivira vam se servis i daje vam se pristup delu za slanje poruka. Nakon sto svoje poruke istrosite, mozete vrlo lako i jednostavno dopuniti poruke uplatom nekog od paketa.

Ukoliko zelite da maska sa koje poruka stize korisniku bude naziv vase firme, potrebno je da nam naglasite da zelite registraciju maske. Ova usluga se naplacuje u iznosu od 3.000,00 dinara za sve tri mreze, a na VIP mrezi se placa i mesecno 1.000,00 dinara. Minimum je 3 meseca, te vas stoga registracija maske na sve tri mreze bi vas ukupno kostala 6.000,00 dinara. U slucaju da ne zelite svoju masku, mozete koristiti nasu opstu masku za slanje. Takodje, bitno je naglasiti da se brojevi telefona ne mogu registrovati kao maske.SMS Marketing (bulk SMS)

id: 358750

Kontaktirajte nas za vise informacija ▶


ključne reči: bulk sms sms marketing sms obavestenja sms notifikacije promo sms

Aegis Media vam nudi sms bulk pod najpovoljnijim uslovima. Sve sto je potrebno jeste da nas kontaktirate i da nam javite koliko poruka u startu zelite, a mi cemo vam otvoriti nalog i dodati trazeni broj SMS poruka. SMS poruke mozete preko nas slati korisnicima svih mreza u Srbiji: MTS, Telenor, VIP, Globaltel. Nas SMS Bulk servis je najkvalitetniji i najprofesionalniji nacin da budete u kontaktu sa svojim klijentima.

Aegis Media za svoje klijente dnevno salje na desetine hiljada poruka korisnicima u Srbiji, a mozemo se pohvaliti da smo svojim kvalitetom i profesionalnim odnosom prema klijentima obezbedili partnerstvo sa velikim brojem stranih klijenata koji salju poruke korisnicima u Srbiji. Na prvom mestu tu su firme kao sto su Google, Booking, veliki broj Avio kompanija i mnoge druge svetske kompanije koje su svojim korisnicima iz Srbije salju poruke preko nas.

Za razliku od drugih vidova komunikacije, Bulk SMS servis je precizan, direktan i garantuje da ce vasi korisnici biti obavesteni pravovremeno o svim promocijama i akcijama koje vasa firma organizuje. Za sve poslate poruke putem nase platforme bicete obavesteni o vremenu i statusu isporuke, tako da cete uvek biti u toku sa svojim promotivnim aktivnostima. Ukoliko trazite bulk SMS servis odnosno reklamne SMS poruke a Srbija je zemlja u kojoj obavljate delatnost, tu smo za vas! Javite se i pocnite SMS promo vec danas! Kontaktirajte nas