Fokusirani na konektivnost.

Aegis Media d.o.o. je lider u razvoju i ponudi Telefonskih, SMS i Call Centar usluga i servisa najsireg spektra. Svojim klijentima nudimo poslovne, marketinske i medijske aplikacije i servise. Takodje, bavimo se izradom web-based softvera, platformi i aplikacija za Telefonske i SMS servise, a nudimo i usluge konsaltinga u oblasti telekomunikacija i interneta.

Sa ponosom svoje usluge pruzamo stotinama klijenata i partnera u preko 20 zemalja. Savrsen bilans i poslovna reputacija na polju komunikacija i novih tehnologija, kao i inovativnost koju gajimo u svakom od segmenata posla su nesto sto nam je pomoglo da se izdvojimo i budemo drugaciji. Nesebicnom saradnjom sa firmama iz nase branse se trudimo da pokazemo da uspeh mozemo i hocemo da podelimo sa drugima a ne da ga cuvamo iskljucivo za sebe.

Bilo da vam je potreban zakup ili izrada Telefonskih ili SMS usluga, zakup 0900 brojeva sa dodatnom cenom ili besplatnih 0800 brojeva, ili pak neka od nasih Call Centar usluga, pozivamo vas da nam se obratite. Sa zadovoljstvom cemo vam pomoci da odaberete pravi proizvod i uslugu za svoje potrebe.

sms bulk srbija partner portal