Android mobilne aplikacije

Nudimo izradu mobilnih aplikacija za Android platformu. Potrebna vam je Android aplikacija? Obratite se profesionalcima sa iskustvom.

Android mobilne aplikacije

Kao sto vec verovatno znate, Android je operativni sistem za mobilne telefone koji je razvio Google i koji je za kratko vreme dostigao ogroman market share.

Veliki broj kompanija se odlucuje da za svoje marketinske kampanje koristi Android aplikacije, zbog lake implementacije na tabletima i mobilnim uredjajima, te jednostavnog postavljanja u Google play store odakle se ove aplikacije preuzimaju.

Nasa firma je do sada uspesno razvila veliki broj aplikacija za klijente u zemlji i inostranstvu.

Zbog pristupacne cene i brze implementacije Android aplikacije preporucujemo kod promo kampanja, a pogotovo kada se rade aplikacije na uredjajima koji se daju promoterima i nije potrebno skidati ih sa Google play store-a. Idealne su za razne reklamne kampanje i promocije, info aplikacije i sve one situacije kada se korisniku daje uredjaj na kome je vec dostupna aplikacija i ne mora je sam instalirati.

Naravno i u situacijama kada se radi obuhvatnija kampanja i potrebno je imati aplikacije za sve uredjaje, Android aplikacije su nezaobilazne.

Ukoliko vam je potrebna Android aplikacija za mobilne uredjaje, pozivamo vas da nam se obratite, a mi cemo vam ponuditi pravi paket za vase potrebe.

Android mobilne aplikacije

id: 365709

Kontaktirajte nas za vise informacija ▶

ključne reči: android aplikacije android app google play aplikacije aplikacije za android