SMS Marketing (bulk SMS)

Sms marketing ili bulk sms predstavlja mogucnost slanja velikog broja sms poruka vasim korisnicima u Srbiji.

SMS Marketing (bulk SMS)

Slanje marketinskih SMS poruka klijentima poslednjih nekoliko godina sve je popularnije. Bilo da se salju vesti ili informacije o promocijama i popustima, korisnici na ovakav vid promocije odgovaraju vrlo pozitivno, sto samo po sebi povecava prodaju.

Nasi serveri podrzavaju slanje izuzetno velikog broja poruka putem svih mobilnih mreza u Srbiji i mozemo se pohvaliti da korisnicima u srbiji svakog meseca saljemo nekoliko miliona poruka.

Za potrebe korisnika razvili smo web aplikaciju putem koje mozete sami slati SMS poruke u odredjeno doba, praviti liste korisnika, pratiti izvestaje i sve ostalo sto vam je potrebno.

Takodje, za velike korisnike koji salju nekoliko stotina hiljada poruka mesecno, razvijen je API putem koga mogu programski slati SMS poruke svojim korisnicima u Srbiji.

Cene SMS poruka zavise od obima poruka koje saljete. Za aktuelne cene mozete nas kontaktirati putem E-Maila i naglasiti koji je okvirni broj poruka koji planirate da saljete. Nakon toga, dostavicemo vam aktuelan cenovnik BULK SMS poruka.

Ovaj servis podrzava slanje poruka na brojeve korisnika svih mobilnih operatera u Srbiji. Pre dostavljanja ponude, potrebno je da nam dostavite informacije o usluzi koju nudite odnosno tipu poruke koje cete slati. Operateri imaju vrlo striktna pravila oko sadrzaja koji su dozvoljeni, te stoga pre otvaranja naloga proveravamo sa svakim od operatera da li je slanje zeljenih poruka dozvoljeno i u kom obimu.

Za potrebe slanja poruka koriste se tzv maske sa kojih korisnicima stizu poruke. Svim klijentima besplatno ustupamo genericke maske prilikom slanja. Ukoliko zelite da tzv maska sa koje poruka stize korisniku bude naziv vase firme, potrebno je da nam naglasite da zelite registraciju maske. Ova usluga se naplacuje jednokratno prilikom aktivacije a zatim i mesecno za odrzavanje, sto je praksa kod svih provajdera u Srbiji. Prilikom aktivacije naplacuje se sama aktivacija i odrzavanje za minimum 3 meseca unapred. Za aktuelne cene kontaktirajte nas putem formulara na sajtu. Bitno je naglasiti da se brojevi telefona ne mogu registrovati kao maske vec su dozvoljene samo alfanumericke maske za slanje.

Sender (maska) predstavlja alfanumericku sintaksu sa koje korisnicima stize vasa poruka. Mi besplatno nudimo nas genericki sender a ukoliko zelite da brendirate svoju kampanju potrebno je da zakupite svoj sender. Sender se registruje kod svih provajdera na odredjeni vremenski period - 3, 6 i 12 meseci.

Vazno je naglasiti da sender nije moguce da bude samo broj (kratki broj, broj telefona i slicno) vec je po trenutnim zahtevima koje postavljaju i odobravaju provajderi u Srbiji potrebno da sadrze bilo samo slovne karaktere a u slucaju da sadrze numericke karaktere moraju sadrzati barem jedan slovni karakter.



SMS Marketing (bulk SMS)

id: 358750

Sender (maska) za slanje:

Broj kredita za slanje poruka:

Cena:

ključne reči: bulk sms sms marketing sms obavestenja sms notifikacije promo sms

SMS Marketing (bulk SMS)

id: 358750

izaberite opcije ▶

Aegis Media vam nudi sms bulk pod najpovoljnijim uslovima. Sve sto je potrebno jeste da nas kontaktirate i da nam javite koliko poruka u startu zelite, a mi cemo vam otvoriti nalog i dodati trazeni broj SMS poruka. SMS poruke mozete preko nas slati korisnicima svih mreza u Srbiji: MTS, Telenor, VIP, Globaltel. Nas SMS Bulk servis je najkvalitetniji i najprofesionalniji nacin da budete u kontaktu sa svojim klijentima.

Aegis Media za svoje klijente dnevno salje na desetine hiljada poruka korisnicima u Srbiji, a mozemo se pohvaliti da smo svojim kvalitetom i profesionalnim odnosom prema klijentima obezbedili partnerstvo sa velikim brojem stranih klijenata koji salju poruke korisnicima u Srbiji. Na prvom mestu tu su firme kao sto su Google, Booking, veliki broj Avio kompanija i mnoge druge svetske kompanije koje su svojim korisnicima iz Srbije salju poruke preko nas.

Za razliku od drugih vidova komunikacije, Bulk SMS servis je precizan, direktan i garantuje da ce vasi korisnici biti obavesteni pravovremeno o svim promocijama i akcijama koje vasa firma organizuje. Za sve poslate poruke putem nase platforme bicete obavesteni o vremenu i statusu isporuke, tako da cete uvek biti u toku sa svojim promotivnim aktivnostima. Ukoliko trazite bulk SMS servis odnosno reklamne SMS poruke a Srbija je zemlja u kojoj obavljate delatnost, tu smo za vas! Javite se i pocnite SMS promo vec danas!